03 de maig 2008

Una pastilla per aprimar-se? = oleoil-estrona

De tots és conegut que hi ha gent que menjant el mateix, uns s'engreixen i els altres no... i també que alguns medicaments provoquen un augment de pes... i que l'única solució coneguda ara i fins hi tot recomanada pels metges és la disminució d'ingesta d'aliments i l'augment de l'exercici corporal...
I que la societat tendeix a "criminalitzar" la gent amb obesitat culpant-los d'aquest fet i sempre relacionant-lo amb la ingesta exagerada d'aliments... quan acabem de dir que hi ha gent que menja el mateix i no s'engreixa o gent que en començar a prendre un medicament s'engreixa... el que ens porta a la conclusió lògica que el problema principal no és degut a la ingesta de més o menys aliments... sinó a alguna funció metabòlica que fa retenir o cremar greix al nostre organisme.

Doncs bé, resulta que el Dr. Marià Alemany (Catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de Barcelona) ha descobert una molècula anomenada oleoil-estrona (oleoyl-estrone) que ha sigut provada amb èxit en ratolins i que els ha fet disminuir de pes sense que hagi disminuït la ingesta d'aliments.
Crec que el propi Dr. Marià Alemany va estar prenent aquest medicament (fent de conillet d'indies) barrejant-lo ¡¡¡ dins del bocata del berenar :-) !!! i en poc més d'un any va arribar a perdre uns quaranta quilos i no els va recuperar en deixar el tractament.

Es veu que ara mateix la patent del producte ha estat venuda a la companyia farmacèutica americana Manhattan Pharmaceuticals Inc doncs les proves mèdiques que s'han de realitzar abans de treure un medicament al mercat son tan cares que només una gran companyia les pot sufragar...

Esperem que les proves tirin endavant ( que no quedi aquest medicament enterrat per ves a saber quins interessos comercials) i d'ací uns anys la gent amb obesitat el pugui prendre i recuperar el pes adequat pel seu cos.


Gràcies Dr. Marià Alemany.
Oleoyl-Estrone Developments