09 de maig 2008

Les coses poden canviar... I sembla que a millor....

L'altre dia vaig llegir a el Periodico la següent notícia ( © el Periodico 05/07/2008 ):


No he cregut mai que la Cirurgia Estètica fos una cosa dolenta "per se"... si així fos ja hauria desaparegut tota sola... però aquests Semi Déus (perdó, cirurgians plàstics) que tenen a les seves mans "el poder" de modificar el cos d'una persona, d'una forma irreversible, haurien d'anar amb MOLT DE COMPTE amb el que fan i deixen de fer i posar tots els mitjans possibles a l'abast per tal de minimitzar els riscs.

A veure si els altres Semi Déus (perdó... cirurgians plàstics... com tinc la memòria... deuen ser les pastilles...) s'apunten a seguir aquest camí, que crec sincerament, serà bo per a tots plegats.

I esperem que això no sigui una mesura "fictícia", com la de demanar un informe psiquiàtric per a poder avortar i llavors descobrir un munt clíniques fent "xanxullos".

I ara que ho penso... també ha de ser dur psicològicament saber-se Fill de Puta al Quadrat... encara que la teva Mare i Àvia siguin unes Santes.







3 comentaris:

Toni Dalmau ha dit...

Interessant la messura - diguem-ne- preventiva, però, com apuntes, desprendrà de si l'apliquen d'una manera seriosa o si es limitarà a ser una formula per poder fer front a les crítiques que provoca tantes vegades la cirurgia plàstica.

Salut!

ev3c ha dit...

Hola Toni.

Doncs segurament la segona opció que proposes... I més sent el psicòleg que ha de donar el vist i plau un treballador de la mateixa clínica...
És allò de piensa mal y acertarás. :-)

Adéu!

Anònim ha dit...

Ai! Senyor, Senyor...
En fi... millor em quedo callada i deixem-ho córrer... quan quan es tracta de xanxulleos i els concubinats clinico-privats del "jomeloguis-jomelocom", tampoc m'agrada encertar-la.