26 de juny 2009

Michael Jackson ha mort...

No és el meu cantant/artista preferit... ni de llarg... però he de reconèixer que el "Rei indiscutible del Pop" ha mort... i li desitjo que descansi en pau (cosa que no crec hagi pogut fer en vida) i si pot que faci ballar en Vicente Ferrer ... "allà" .... :-)

En lo professional (en el Pop) ha sigut el millor sens cap mena de dubte... només cal llegir la seva entrada a la wikipedia:

http://es.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson

En lo personal cadascú que jutgi la seva vida, segons les seves filies o fòbies, o el seu seny, o coeficient intel·lectual, o segons el que opini el veí del costat, o segons vagi o no de "subidón" per la darrera ratlla de coca, speed, o la darrera pastilla de mdma al son del bom-bom-bom-bom de la música actual.... (bakalao??? makina???)

Una de les seves darreres cançons i videoclips de l'any 95:
Earth Song, de l'àlbum HIStory





Encara recordo un dia per l'any 82, quan la gent s'esperava al bar, davant la tele, sobre les 6 o 7 de la tarda, a que un programa musical d'aleshores ensenyes el videoclip de Thriller... com si s'esperés el començament d'un partit del Barça, de'n Rafa Nadal o quelcom semblant...

Si algun altre músic pot dir això que aixequi la ma.... que igual li tallen per mentider. :-)